x 

Kosár:
Kosár tartalma 0 termék

A fordított ozmózis (FO) (a Reverse Osmosis (RO) magyar megfelelője), egy olyan víztisztítási megoldás, amely eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, a baktériumokat és a vírusokat is az ivóvízből.

 A tökéletes tisztítást az un. Vékony Film Membrán teszi lehetővé, melynek szűrőképessége 0,0001 mikron, a baktériumok nagyságrendjénél 1000-szer, a vírusokénál pedig 100-szor kisebb, csak a tiszta vízmolekulákat engedi át. A tiszta vizet egy nyomás alatt levő tartály (15 l) tárolja, amely közvetlenül a mosogatóra szerelt külön csapra van kötve. A különféle szennyezőanyagok (szilárdszennyeződés, vírus, baktérium, vegyszer, radioaktív részecskék) ezzel szemben nem tudnak a membránon áthatolni. Ezeket a rendszer a szennyvízelvezetőbe továbbítja.

Permeátum: a tiszta víz, mely a membrán pórusain átjutva nyomását veszítve, a központi csövön összegyűlve szabad kifolyással távozik a gyűjtőtartályba, vagy a felszerelt csapon keresztül kiengedjük.
Koncentrátum: a membrán felületén palástirányban végigszaladó, szennyeződésben egyre nagyobb töménységű víz, a belépéskor tapasztalt nyomásértéken a membrán túloldalán távozik

A készülékekben elhelyezett ásványianyag-patron a megtisztított vizet előre meghatározott mennyiségű ásványi anyaggal látja el, így kellemes, jó íz hatású, forrásvíz minőségű ivóvizet biztosít. Ezt a vizet a szervezet pár nap múlva megszokja és kívánja. A berendezés felszerelése után a család egyetlen tagjának sem jelent majd gondot, hogy az egészségéhez szükséges vízmennyiséget élvezettel fogyassza el.

Ingyenes szállítás

100.000 Ft értékű megrendelés felett ingyen szállítjuk ki Önnek a csomagot!

Kérdése van: +36(20)2040320

Kérdése van, nem tudja melyik terméket válassza? Telefonáljon!

Kapcsolat

2234 Maglód, Pasteur utca 13.
Tel: +36(20)2040320
email: joviz@joviz.hu
website: www.joviz.hu